Vidriga stagemoms


En magtröja, på en BEBIS?!

Det fina med att vara barn är just det faktum att man inte behöver bry sig om hur man ser ut fram till att man är ungefär 13 och troligen fram till man dör.

Men just de, runt 13 åren, då livet handlar om att leka och upptäcka. Då världen är mycket mer än vad den för ögat ser ut att vara.
En sågbock är en livs levande ponny och fantasin vet inga gränser.

Tyvärr finns det föräldrar som förvägrar sina barn detta. Som obarmhärtigt puttar dem ut i vuxenvärlden alldeles för tidigt.
Inte, för att som de påstår barnen gillar det själva. Detta handlar i högsta grad om mödrar, oftast feta och misslyckade som måste förverkliga sina innehållsfattiga liv genom sitt barn.




Det finns inget som heter att treåring själv vill spöka ut sig i obekvämt sittande klänningar och scenkläder och spökas ut med löshår, lösögonfransar och tandrader. Barn är lojala och vill göra sin mamma och pappa stolta.
Det finns en anledning till att barn som t.ex blir utsatta för övergrepp av medlemmar ur den egna familjen ofta inte berättar något av ren lojalitet. De är rädda för att denne ska hamna i fängelse.

Jag finner inga ord för vad jag tycker om morsor som trycker på sina barn sexiga vuxenkläder och uppmanar till utmanande poser. Det är så vidrigt att jag inte vill tro att det förekommer.
Hur i helvete kan man exponera sitt barn på det sättet, hur kan man ta ifrån dem den oskuldsfullhet som tillhör barndomen och som sedan aldrig mer kommer tillbaka?

Vad som också är än mer bisarrt med detta är att skönhetstävlingar för barn är till största del en amerikansk företeelse (förvånande). När flickorna är barn är det helt okej att klä upp dem i porriga kläder, men så fort de når tonåren ska de enligt deras fanatiskt kristna föräldrar leva i kyskhet fram till de är 32 år och gifta.
Jag tittade på ett avsnitt av Dr. Phil där man lämpligt nog hade bjudit in en hysterisk frireligiös pastor för att diskutera ungdomars sexualitet.

Mammorna bedrövades av en mamma som tillhandahöll kondomer till sin 16-åriga dotter som varit tillsammans med sin kille i 2 år och var sexuellt aktiv och pastorn gapade på om vikten av avhållsamhet.
Det är helt okej att spöka ut sin treåring i lösbröst och stay-ups, men gud nåde om ungen när den sedan blir äldre klär sig i kortkort och har sex.

De ska inte ha barn, de ska inte ha djur. De kan få en docka att leka med, men fan inte förstöra barn på det vedervärdiga sätt som de faktiskt gör.
Jag blir spyfärdig, de här barnen kommer troligtvis aldrig bli trygga med sig själva utan bli helt beroende av bekräftelse utifrån.

Och det, mina vänner, är jävligt farligt.

Kommentarer

Namn Kom ihåg mig?

Mailadress

Bloggadress


Trackback