Hjälp en ofrivilligt barnlös!

Jag känner inte den här kvinnan personligen, men jag har följt hennes blogg och blivit tagen av hennes historia.
http://langtantillbarn.blogspot.com/
Sedan 2008 har hon och hennes man försökt få barn. I april 2011 gjorde de sin första provrörsbefruktning - det skulle inte bli den sista.
Efter 4 tuffa behandlingar blev hon äntligen gravid, lyckan var total fram till ett rutinultraljud som visade att deras lille son hade grava hjärnskador och inte skulle kunna överleva utanför magen.
Mot sin vilja var de tvugna att avbryta graviditeten av sitt efterlängtade barn.

Den femte provrörsbefruktningen resulterar i en graviditet som slutar i missfall vecka 11 och mardrömmen är återigen ett faktum.

Nu har paret genomgått sin sjätte IVF-behandling som inte gav något resultat. Tre nya försök kostar 50.000kr eftersom de använt upp de tre försök man får av landstinget.

Nu har de startat en insamling så att de som vill kan donera en slant till IVF-behandlingarna. Gå in på hennes blogg och läs hennes historia - och om ni vill, donera 10kr, 30kr, många bäckar små.

Alla är inte lyckligt lottade och blir gravida på naturlig väg. Att dessutom behöva begrava sitt eget barn är något ingen borde behöva uppleva.
Jag tycker den här modiga kvinnan är värd det, som delar med sig av sin historia och som genomgått det man inte ens skulle önskat sin värsta fiende.
http://langtantillbarn.blogspot.com/ som sagt.

Kommentarer

Namn Kom ihåg mig?

Mailadress

Bloggadress


Trackback